Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Krovininio mikroautobuso nuoma Vilniuje

krovininiu mikroautobusu nuoma
krovininiu mikroautobusu nuoma

Kam gali prireikti komercinio automobilio?
Kompaktišką ir erdvų sunkvežimį galima išsinuomoti šiais tikslais:

Krovinių mikroautobusų nuoma perkraustimui.

Dažniausiai žmonės nuomojasi tokius automobilius baldams ir daiktams gabenti iš vieno namo į kitą.

Prekių pristatymas. Mažos įmonės nuomoja mikroautobusus, kad galėtų pristatyti prekes į parduotuves, tuo pačiu panaikinant poreikį mokėti už savo automobilio priežiūrą. Nuomoti karoliuką yra pelningiau, jei gabenimas bus periodiškas ar sezoninis, o ne nuolatinis. Nuomos mokestį galite mokėti ne pagal valandą, o pagal dieną. Jei sunkvežimių nuomos laikotarpis nebus išnaudotas visą laiką, jūs gausite lėšas atgal! Išsinuomoti tokį automobilį pravartu, jei tiesiog nėra kur pastatyti savo automobilio. Tai puikus sprendimas, net jei sugedo įmonei priklausantis sunkvežimis.

Išsinuomokite sunkvežimį statybų laikotarpiui. Remonto ar statybų metu teks pakartotinai nueiti į statybų prekybos centrą apsipirkti. Be to, pristatymas iš parduotuvės iki durų paprastai nėra pigus, todėl geriau išsinuomoti automobilį keliems pervežimams.

Nuoma krovininių mikroautobusų be vairuotojo:

privalumai
Išsinuomodami automobilį be vairuotojo „ServisLux“ galite tikėtis daugybės pranašumų. Gavę tokią mašiną, galėsite gabenti prekes bet kuriuo jums patogiu metu - net naktį. Tuo pat metu krovininio mikroautobuso nuoma kainuos mažiau, nes mokėti už automobilio nuomą su vairuotoju yra valandos ir priklauso nuo kelionės trukmės. Taigi, užsisakius automobilį be vairuotojo, bus galima suplanuoti optimalų darbo grafiką.

Vilniuje iš „ServisLux“ išsinuomoti sunkvežimį be vairuotojo yra puikios techninės būklės krovininis mikroautobusas. Be to, kiekvienas mūsų automobilis yra apdraustas (CTP), todėl nebijokite didelės finansinės atsakomybės už jį. Autoparke yra skirtingos talpos sunkvežimiai, todėl galite pasirinkti automobilį, kuris idealiai atitiktų jūsų tikslus ir krovinių apimtis.

Nuomojantis krovininį mikroautobusą be vairuotojo Vilniuje su „ServisLux“, galima atsiskaityti bet kokiu jums patogiu būdu: banko pavedimu, kreditine kortele ar grynaisiais. Prekių gabenimas mūsų įmonės automobiliais yra greitas ir pelningas.

 

Kaip būti Puikus sprendimas tokiose situacijose yra krovininio autobuso ar mikroautobuso nuoma įmonėje! Čia yra pagrindiniai privalumai:

  • Puiki visų transporto priemonių techninė būklė.

  • Minske galite išsinuomoti mikroautobusą su vairuotoju ar be jo.

  • Galimybė išsinuomoti automobilį tiek Baltarusijos piliečiams, tiek šalies svečiams.

  • Galite pasirinkti tiek krovininį, tiek keleivinį mikroautobusą.

  • Norėdami sudaryti nuomos sutartį, jums reikia tik paso ir vairuotojo pažymėjimo.

  • Tinkamą transporto priemonės pasirinkimą galite pasirinkti internetiniame kataloge arba pasikonsultavę su mūsų įmonės specialistais.

Tag(s) : #krovininiu,, #mikroautobusu, #nuoma, #krovininiu mikroautobusu nuoma
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: